У Тернополі вкотре сталося диво – пенсіонерка попросила відчинити вікно

4
8669

маршрутка74-річна жителька Тернополя Ольга Володимирівна зайшла у маршрутку на зупинці “Ш.Руставелі” і… попросила відчинити вікно!

– Щойно перед вами вийшла пані. Так вона галасувала, щоб всі вікна позакривали, бо їй дує, – здивувалася 36-річна пасажирка Ірина. – А ви просите відкрити?

– Ой, най дує, дитино, – сказала старенька.

Вона попросила двох молодиків, один з яких сидів біля вікна, відчинити його. Хлопець одразу виконав прохання пенсіонерки.

Водій Петро Іванович сказав, що раніше в його автобусі такого не траплялося. Це перший випадок за всю його 20-річну професійну практику, коли бабуся попросила відчинити вікно у маршрутці.

Воксана Шварц

4 КОМЕНТАРІ

  1. Українці діляться на тих, кому дує і тих, кому душно і ця “проблема” реально існує, але влада на це не звертає увагу. Вирішити це дуже просто: потрібно на маршрут випускати одну фаршрутку з відкритими вікнами, а другу з закритими))) в цей час люди на зупинках формують дві черги: одні в закриту, другі в відкриту).
    Або поставити в фаршрутках кондиціонери, але тут можуть ще зявитися ті, що їм холодно і проблема стане ща більша.

  2. О боже, це ж справжня сенсація, а ж не віриться що таке мого статися в маршрутці та ще й літом.
    Виражаю глибоку вдячність всій журнілістскій команді, за те що не зважаючи ні на що ви доносите такі ЦІКАВІ і ВАЖЛИВІ новини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ