Львівський міськвиконком звинувачує тернопільського забудовника Ігоря Гуду у фальсифікації документів

0
612

гудаМіськвиконком відмовив у видачі містобудівних умов та обмежень на будівництво багатоквартирного будинку компанії ТзОВ «Будівельний альянс-плюс». – повідомляє Leopolis.news.

За рішення про відмову у видачі містобудівних умов та обмежень проголосували всі без винятку члени виконкому.

Забудовник хотів звести житловий будинок з вбудовано-прибудованими об’єктами громадського обслуговування та вбудовано-прибудованими гаражами на вул. Пасічній. Розрахункова поверховість 9-10 поверхів.

Як зазначив головний архітектор міста Юліан Чаплінський, підстав не видавати містобудівні умови та обмеження немає, однак вони пізніше з’ясували, що право власності на ділянку під майбутнє будівництво було набуте через суд.

Директор департаменту містобудування Сергій Коровайник додав, що є «всі підстави вважати, що документи було сфальсифіковано».

«Ми вважаємо, що це рішення суду буде касуватись нашим юридичним департаментом. Акту поданого у пакеті документів не було, був витяг про право власності і був поданий договір купівлі-продажу земельної ділянки. Сам заявник цей акт би не мав подавати, бо це був акт попередніх компаній. Ми спробували знайти цей акт. Є посилання в рішенні суду на державний акт під певним номером і певною датою. Відповідно до інформації, яку ми маємо, цей номер – це не номер реєстрації акту, а сам номер банку акту. Номеру реєстрації акту ми не виявили. Є підстави вважати, що такого акту не існує. Є підозра, що може бути фальсифікація документів», – додав Сергій Коровайник

Згідно даних Мін’юсту, кінцевим бенефіціарним власником ТзОВ «Будівельний альянс-плюс» є Ігор Гуда, який також є власником будівельної компанії «Креатор-Буд». Відомо, що він брав участь в виборах міського голови Тернополя у 2010 року.

Компанія «Креатор-Буд» звела у Львові житловий комплекс на вул. Стрийській, більш відомий, як ЖК «Квіти Львова».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ