Чому тернополяни такі жорстокі до цього народного депутата

0
760

a1-14-e1497497986305Вчора пізно увечері на площі Перемоги в Києві сталася ДТП за участю народного депутата від Тернопільщини Олега Барни. За попередньою інформацією саме наш земляк, перевищивши швидкість, допустив зіткнення з трамваєм. Сила удару була такою, що трамвай зійшов з рейок, а машина Олега Степановича Skoda Superb перетворилася на купу металобрухту. На щастя, на момент зіткнення у трамваї не було пасажирів, тому ніхто не постраждав. А ось Олега Барну і ще одну людину, яка була у салоні машині, госпіталізували з численними травмами. Поки що про їх стан нічого не відомо.

Зрозуміло, що така подія не могла залишитися поза увагою тернополян. А ось далі почало коїтися щось не зовсім зрозуміле.

Сайт Про Те важко звинуватити у симпатіях до Олега Барни, але коментарі, якими люди відгукнулися на цю подію, певною мірою шокують.

Значна частина коментаторів уже звинуватила народного депутата у тому, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, хоча жодного офіційного підтвердження цьому нема. Дехто запевняє, що Олег Степанович узагалі постійно їздить п’яним. А дехто пішов ще далі – кажуть, що він не лише випиває, а навіть вживає кокаїн.

Люди переважно насміхаються з цієї трагедії, натякаючи, що тепер у всьому звинуватять трамвай, який дозволив собі порушити депутатську недоторканість.

Нібито жартуючи, хоча смішного у цьому дуже мало, натякають, що Олег Степанович поспішав на зустріч з Арсенієм Яценюком і віз йому букет троянд. Саме це і завадило впоратися з кермом. Ще деякі жартівники додають, що поспішав він до цирку, який знаходиться поруч з місцем ДТП. Але їхав туди не дивитися виставу, а підвищити кваліфікацію.

Таких образливих коментарів доволі багато. Дивує те, що практично ніхто не висловив співчуття і сподівання, що з Олегом Барною і його пасажиром усе нормально і що їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. Зрозуміло, що наші люди не дуже люблять владу. І для цього є підстави. І все ж у цьому випадку в першу чергу йдеться про людину, а уже потім про представника влади.

Сайт Про Те бажає обом постраждалим в аварії швидкого одужання.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ