Тернополянам продають унікальні старі речі з гаражів і комор

0
628

речіТим, хто любить перебирати старі речі і наводити вдома порядок, у ТРЦ «Подоляни» пропонують благодійний гаражний розпродаж. Організатори – центр допомоги безпритульним тваринам «Вірні друзі». Учасники розпродажу кажуть, що люди іноді приносять добротні, дорогі речі.

– Один наш товариш часто їздить до Італії. – говорить голова центру допомоги безпритульним тваринам «Вірні друзі» Костянтин Ляпандра. – Він звідти привіз два маленькі телевізори. Ми їх продали по 450 гривень. Одні люди через інтернет про нас дізналися і принесли 4 пари взуття. Казали, що це хороше, дороге італійське взуття. Продаємо їх по 500 гривень. Але це не магазин. Фіксованої ціни нема. Можна прийти і поторгуватися. За інформацією, коли відбувається гаражний розпродаж, стежте на нашому сайті.

Для когось – мотлох, а для когось – знахідка. Організатори запрошують тернополян приєднуватися до гаражного розпродажу. Кошти збирають на створення притулку для тварин.

– Якщо ви вдома прибираєте якусь кладовочку або кухоньку, – продовжує голова Костянтин Ляпандра. – Знайшли якусь статуетку, сільничку застарілу. Викинути шкода, тому що в нормальному стані. Треба нову купити. Приносьте нам. Ми ці речі сортуємо – одяг до одягу, кераміку до кераміки, дитячі іграшки до дитячих іграшок. В холі у Подолянах щомісяця проводимо розпродаж. Люди приходять і купують якісь речі для себе.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ