Попри заборону Степан Барна продовжує користуватися «Однокласниками» (фото)

0
1803

ОднокласникиУказ Президента України про заборону російських соціальних мереж викликав дещо неоднозначну реакцію у суспільстві. Хоча варто зауважити, що більшість тернополян поставилися до цього позитивно.

Попри те не всі поспішають виконувати цей Указ. Хоча уже і з’явилася інформація, що один з тернопільських провайдерів «Колумбус» заблокував доступ до заборонених сайтів, це не зовсім відповідає дійсності. Принаймні, в одному з будинків на масиві Сонячний деякими з них все ще можна користуватися. ВКонтакті і справді заблокували практично одразу, а ось в Однокласники все ще можна зайти.

Чим автор цієї публікації і скористався. Яким же було моє здивування, коли помітив, що вчора о 8.33 тут побував і голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна. Там би мовити, перш ніж піти до церкви на службу Божу, заглянув на мить.

До слова, до «Колумбуса», про який мова йшла трішки вище, свого часу мав доволі близьке відношення один із сьогоднішніх заступників Степана Степановича – Ігор Вонс. Можливо саме тому і не відбувається блокування, щоб керівник таки мав змогу час від часу заглядати, як там справи на його сторінці у російській соціальній мережі.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ