Що думають тернополяни про водіїв, які залишають машини на газонах

1
229

JAs_QrA2vYAУ спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» у соціальній мережі ВКонтакті Юлія Набік виклала фото позашляховика, припаркованого на газоні. І підписала: «Ось так деякі водії паркуються на вулиці Степана Будного, 26».

Для Тернополя така картина не є чимось надзвичайним. Про відсутність достатньої кількості місць для паркування йдеться давно. І це не поодинокий випадок, коли водії залишають свої автівки у місцях, для цього не пристосованих.

Цей випадок не залишився без уваги користувачів спільноті, які залишили свої коментарі.

Тарас Шевчук пише, що за таке забирав би права мінімум на пів року. А Міша Матсковський пожартував, що водій просто виїхав на природу. Юра Мостовой пропонує розмалювати машину. І такі випадки у Тернополі вже були неодноразово, але, як бачимо, бажаного результату не дали.

Тарас Петрушок пропонує зняти колеса. Назарій Боровий за більш цивілізоване вирішення проблеми – він вважає, що у таких випадках все ж варто викликати поліцію.

Володимир М’якуш підтримує ідею з поліцією і водночас цікавиться, чи хтось насправді викликав наряд, чи усі лише сидять у соцмережах і висловлюють невдоволення.

Тим часом водії продовжують залишати свої машини там, де їм зручно і робитимуть це ще доволі довго. Бо як написав Богдан Котовіс: «Це Україна, у нас все можна».

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ