Ректор тернопільського ВИШу, який втік з місця аварії, виявився надзвичайно багатою людиною

0
2499

1426868583_img_4086У Тернополі все ще продовжують обговорювати аварію, яку вчинив ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий. (Сайт Про Те повідомляв про цей випадок – «Ректор тернопільського ВИШу показав дуже поганий приклад своїм студентам»).

Хоча говорять не стільки про саму аварію, в якій ніхто не постраждав, як про те, як міг Андрій Ігорович втекти з місця пригоди. До слова, до сьогодні у цій історії так ніщо і не прояснилося – ректор кудись зник і ніхто, навіть поліція не можуть його знайти. А ось деякі ЗМІ уже називають заклад, у якому Андрій Крисоватий нібито був перед тим, як сісти за кермо. Тільки достеменно невідомо, що саме він там святкував.

А відмічати Андрію Ігоровичу є що – не кожен тернопільський ректор увійшов у ТОП-20 найбагатших ректорів України, ще й зайнявши при цьому дуже почесне друге місце.

Отже наш герой вказав у своїй декларації земельну ділянку площею 1,2 тисячі кв. м і будинок (365,5 кв. м) у Петрикові. Також він є співвласником земельної ділянки і двох будинків у Паляниці Івано-Франківської області. Разом з сім’єю володіє ще й квартирою у Тернополі (59,4 кв. м). Є у сім’ї також гараж.

Крім того, дружина Андрія Ігоровича є власницею двох квартир у Києві – 54,5 і 131,8 кв. м.

Донедавна у ректора було два автомобілі – Mazda 626 і Range Rover Sport. Саме на останньому він і здійснив аварію. Дружина декларанта їздить на автомобілі Toyota RAV4.

За минулий рік Андрій Крисоватий отримав 466 тисяч заробітної плати, а також 1,4 мільйонів гривень від відчуження майна.

Багатшим за тернопільського ректора виявився лише Роман Гринюк – ректор Донецького національного університету. Але воно і не дивно – пан Роман зайняв посаду на рік раніше, ніж Андрій Крисоватий.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ