Відтепер тернополянам потрібно остерігатися ще й працівників водоканалу

0
537

2393440Інколи здається, що шахраїв у Тернополі ледь не щодня стає все більше і більше. І придумують вони постійно щось нове. Тепер на зміну псевдо банківським працівникам і продавцям меду прийшли представники водоканалу.

Тернопільська пенсіонерка звернулася із заявою до поліції, що її обманули. До неї прийшов чоловік, який представився працівником водоканалу і розповів, що скоро встановлюватимуть нові лічильники. Жінка заплатила за «послугу» 217 гривень. А що її обманули, зрозуміла лише після розмови з рідними.

А ось з іншою тернополянкою, також пенсійного віку, ще один «водоканальщик» ніяких схем не видумував. Просто розповів, що прийшов зняти покази лічильника. Поки жінка займалася своїми справами, чоловік викрав із сумочки, яка лежала у коридорі, 1200 гривень і золоті сережки. Лише через деякий час власниця помешкання помітила пропажу.

Правоохоронці вкотре застерігають, що не варто вірити незнайомцям. Оскільки ж найчастіше жертвами шахраїв стають люди похилого віку, потрібно застерегти їх від легковажності.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ