Тернопільські школярі намагалися знайти себе у собі

0
107

школяріУ Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості в консультаційному центрі для школярів відбулось засідання Клубу бізнес-подій.

Тема ”Знайди себе у собі!” зацікавила учнів 8 та 9 класів Великоберезовицької ЗОШ Тернопільського району, адже вони дізналися про свої риси характеру, створення умов для розвитку здібностей та прийняття себе, про те, як шукати свої життєві цілі та способи їх досягнення.

Спочатку було знайомство, і як не дивно, декому було важко назвати свою найяскравішу рису характеру. Потім, під час вправи «Комісійний магазин» підлітки «обмінювали» ті риси характеру, які їм не подобаються на інші, що їм до вподоби.

Разом із фахівцем МРЦЗ вони обговорили, що важливо при виборі майбутнього фаху і як можна проявити свою індивідуальність в професійній сфері.

Учні активно включились й у інтерактивну гру ”Корпорація нашої мрії”. Згідно з правилами, учасникам запропоновано придумати назву, емблему та визначити професійний склад представників своєї «фірми». Відтак, кожна команда презентувала свій проект, пропонувала свої послуги та розповідала про професії, представники яких будуть потрібні в роботі корпорації.

На завершення засідання клубу діти у цікавий спосіб побажали один одному успіху у реалізації мрій, запустивши літачки з побажаннями.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ