Дружина генерального прокурора України назвала тернопільських політиків агентами Кремля

0
941

b95dd5cba99daed6b92391a708017e1cСказати, що введення абонплати за підключення до системи газопостачання шокувало тернополян, це не сказати нічого. Хоча тут мова йде навіть уже не про шок. Люди розгублені і розчаровані. Ніхто уже не знає, що очікувати від наших урядовців надалі і що вони готові ще придумати, щоб зняти з нас оту останню латану-перелатану свитинку.

Окремі тернопільські політики виступили проти такого нововведення. Принаймні, на сьогодні публічно це зробили фракція «Самопомочі» у Тернопільській міській раді, а також «свободівець» Володимир Стаюра.

А ось народний депутат України, віднедавна представник Президента у Верховній раді і за сумісництвом дружина Генерального прокурора Ірина Луценко вважає усіх, хто виступає проти цієї абонплати агентами Москви.

Про це вона заявила під час погоджувальної ради голів фракцій. Ірина Степанівна наголошує, що усі противники газової абонплати насправді піклуються не про пересічних українців, а про прибутки російського «Газпрому». І що це офіційна позиція фракції БПП.

Водночас голова уряду Володимир Гройсман закликав відмінити це рішення, а Президент України Петро Порошенко пропонує його хоча б призупинити.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ