Сьогодні тернопільські таксисти возитимуть усіх пасажирів безкоштовно

0
1855

maxresdefaultДнями тернопільські таксисти спробували організувати щось схоже на страйк. Скаржилися вони на життя – усім мінімальні зарплати підняли, ціни на все ростуть, швидше ніж лічильник гривні за кілометри відраховує.

Погрожували таксисти страйкувати кожного дня аж до повної перемоги. А перемога мала полягати у підвищенні тарифу на мінімальний проїзд з 25 гривень до 35. Скромненько так.

Але щось там у них не склалося. Тернополяни раптом тонко натякнули, що швидше ходитимуть пішки, ніж сядуть у таксі за такі гроші. А ще й почали висловлювати невдоволення якістю обслуговування. То, кажуть, машину не викличеш, то у салоні брудно, то водій палить, грубіянить і слухає шансон.

Таксисти натяк зрозуміли. І як спробу вибачення пропонують сьогодні усім тернополянам користуватися їх послугами безкоштовно. Возитимуть усіх, без винятку. Єдине, що встановлюють певне обмеження протяжності маршруту. Менше, ніж на 100 метрів, везти не будуть. Щодо максимальної відстані – то тут жодних обмежень. Навіть більше, обіцяють, що у салонах у цей день звучатиме винятково класична музика і пахнутиме лавандою.

А ще обіцяють, що відчинятимуть двері кожному пасажирові.

З 1 квітня, любі тернополяни…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ