Як зміниться в’їзд до Тернополя з боку Збаража (схема)

0
701

unnamedВже за кілька місяців в’їзд у обласний центр з боку Збаража виглядатиме зовсім по-іншому.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області у 2017 приступає до перебудови транспортної розв’язки на Північному в’їзді у Тернопіль. Наразі він має вигляд Т-подібного перехрестя. Через нього проходить потік і міського, і транзитного транспорту, адже на в’їзді перетинаються міжнародна дорога М-19//Е-85 і об’їзна Тернополя Р-43. Непродумана схема руху перехрестям вже багато років завдає незручності водіям та є місцем концентрації ТДП.

З Т-подібного перехрестя Служба автомобільних доріг області збирається зробити «кільце». У планах дорожників також облаштування виїзду на вулицю Василя Симоненка. Втім, щодо останнього потрібна також участь міської влади Тернополя.

Нова розв’язка, розроблена спеціалістами Проектного відділу Служби автомобільних доріг області виглядатиме так:

Дорожники підрахували, роботи коштуватимуть близько 15 мільйонів гривень. До втілення амбітного задуму Служба приступить з настанням сприятливої для будівництва погоди. Обіцяють, рух транспорту не перекриватимуть, лише обмежуватимуть, адже через досі не полагоджений Гаївський міст, увесь транзитний транспорт через розв’язку виїжджає на обхід Тернополя.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ