Чим матір-одиначка з Тернопільщини відрізняється від народного депутата

0
565

0_3310Матір-одиначка з села Вишнівчик Теребовлянського району отримала чудову нагоду зблизька познайомитися з українським правосуддям.

Заповнюючи декларацію про доходи, жінка, на утриманні якої двоє неповнолітніх дітей, забула вказати, що у 2015 році придбала земельну ділянку вартістю 50 тисяч гривень.

Правоохоронці запевняють, що такий провал у пам’яті завдав державі збитків на 12 тисяч гривень. І тепер жінка постане перед людиною у мантії.

До речі, вона не єдина, хто забув у декларацію внести усе наявне майно. Про це сайт Про Те писав у публікації «12 чиновників з Тернопільщини таки згадали, чим насправді володіють». Мова йшла про те, що деякі чиновники внесли в електронні декларації не зовсім правдиві відомості. І хоч, згідно із законодавством, вони мали бути за це покарані, їм дозволили внести певні правки у цей фінансовий документ. Серед забудьків був і народний депутат.

Тут, як мовиться, що дозволено Юпітеру, за те ж матері-одиначці дістанеться по загребущих руках. Бо у цій країні обманювати державу дозволено чітко визначеному колу осіб.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ