Відтепер тернополяни зможуть працювати масажистами в Євросоюзі легально

0
1389

НА заствку фотоЯкщо ви вважаєте, що Ваше покликання допомагати людям стати здоровими, якщо хочете навчитися професійно виконувати масаж, працювати масажистом в Україні та країнах Євросоюзу – курси класичного масажу для вас.

У Тернополі відкриваються курси масажу, по закінченню яких можна отримати сертифікат республіки Словенія із можливістю легально працювати в країнах Євросоюзу (Польща, Німеччина, Словенія, Італія, Іспанія, Швеція, Франція тощо). Словенська компанія Higeja – є єдиною в Словенії організацією, акредитованою Міністерством праці республіки і яка має виняткове право присвоювати професійну кваліфікацію масажиста на національному рівні.

У результаті успішно пройдених в Україні навчань кожен зможе отримати сертифікат курсів класичного масажу республіки Словенія, диплом масажиста.

Записатись на курси класичного масажу можуть усі бажаючі як з медичною освітою, так і без неї – але від цього залежатиме тривалість навчання. Також бажаючі можуть бути із інших міст України.

Консультації надаються за телефоном (096) 18-088-18.

2бПо закінченню курсів, які відбуваються в Тернополі, проводитиметься іспит, що складається з практичної та теоретичної частин. Сам екзамен фіксується на відеокамеру та надсилається в Словенію (м. Любляна) для оцінювання якості засвоєння курсантами матеріалу. За успішної здачі курсанти отримають сертифікат про проходження курсів класичного масажу республіки Словенія. Цей документ, оформлений словенському мовою, дає можливість легально працювати в Словенії та у всіх країнах Євросоюзу. Після отримання сертифікату випускники зможуть шукати роботу в країнах Єврозони самостійно, або скористатись послугами юристів словенської компанії.

Крім цього, навчання можна продовжити і отримати диплом масажиста державного (словенського) зразка.

Деталі щодо часу проведення курсів та оплати дізнавайтесь за телефоном

(096)18-088-18, а також на сайті http://www.higeja.si/

і у FB-групі https://www.facebook.com/inessa.armand.7547

Щодо майбутнього – то зрозуміло, що такі курси відкривають хороші перспективи для бажаючих, а шанси успіху зростатимуть із знанням мови.

Валерія Думанська

2а (1)

17124991_264920580598253_1085201563_n

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ