Власниця тернопільського салону краси розповіла, чому доглянуті люди більше заробляють

0
2513

АдельЧи може жінка змінити долю макіяжем, зачісками, одягом тощо? Виявляється, може. Як саме – сайту ПРО Те розповіла власниця і стиліст салону краси “Адель” Тетяна Оконська.

– Зовнішність людини, доглянутість, манери завжди грали і будуть відігравати важливу роль при пошуку майбутніх супутників життя чи успіхів у пошуку роботи та у кар’єрному рості. – каже Тетяна Ігорівна. –  Доглянуті люди заробляють на п’ять відсотків більше від своїх менш привабливих колег. Подібна «несправедливість» є в усіх областях діяльності людей, але особливо помітна вона в тих професіях, які найбільшою мірою залежать від спілкування з колегами або клієнтами. Питання не в самій красі, як такій, оскільки це досить суб’єктивна точка зору щодо особистого сприйняття та смаку. Питання в чарівності, стилі, випещеності.

– Тобто роботодавець готовий більше поважати доглянуту людину. А розум?

– Доглянутість, акуратність, розум, відповідальність – це тотожні слова. Це створює загальну думку про людину. Ніхто не схоче їсти з рук неакуратного повара, як би він при цьому смачно не готував. Зовнішній вигляд більше важливий в соціальних сферах роботи. Там, де є безпосередньо комунікація з людьми.

Це створення певного іміджу, який повинен відповідати тим чи іншим критеріям. Офісний працівник не дозволить собі розхлябаного образу згідно оплачуваної нагороди. Кожна людина має за мету досягнути успіху у тій чи іншій сфері. Відповідно рівень життя, побуту, машина, одяг, зовнішній вигляд.

 – Як на внутрішній стан жінки впливає те, що вона часто навідується до салонів краси?

– Причиною  частих експериментів над собою є стрес, незадоволеність собою, підірване здоров’я .Тому одним із методів терапії емоційного дисбалансу стає навідування салонів краси. Незаперечний загальновідомий факт –  початкам чогось нового у житі є саме кардинальна зміна зачіски, макіяжу та стилю в загальному.

– Скільки років ви працюєте у сфері краси? Були приклади, що люди після частих відвідин до вас і справді налагоджували своє життя?

– Салон краси “Адель” є одним з найстарших салонів краси у Тернополі. Уже 16 років ми у сфері перукарської діяльяності. Чи пам’ятаєте ви програми “Lady SP” чи то “Коліжанку”, ”Тереторію краси” ? Ось там були наочні приклади кардинальних змін  іміджу нашими руками, коли ми перетворювали простих  перехожих у справжніх ікон стилю та моди. На побачення, торжества, дні закоханих та весілля завжди дівчата, жінки приходять до нас, щоби стати неперевершеними. Адже виглядати блискуче – це відчувати себе впевненим і це завжди шанс поміняти своє життя на краще. І, звичайно, перше побачення чи то співбесіда – як же без нас, без наших послуг? Тому у позитивних результатах є наша лепта вкладу.

Ми співпрацюємо з багатьма телеканалами, де створюємо стиль для журналістів, які творять  репортажі та для ведучих новин. Це потребує компетентності у виборі стилю зачіски і макіяжу у даній сфері.

– Що зачіска, манікюр і макіяж говорять про жінку? Маю на увазі не лише про матеріальний стан, а й про внутрішній стан.

– Насамперед це напрямок стилю, який показує спосіб життя, нішу, яку займає особа у суспільстві, сімейний стан, або ж вікову категорію. А колір волосся, нігтів чи макіяжу –це моральний та душевний стан і часто використовується як потужна психологічна зброя. При виборі кольору для клієнтів  необхідно орієнтуватися на цільову аудиторію – її середній вік, статус в суспільстві і життєві позиції. Не варто вибирати яскраві агресивні відтінки для серйозних і респектабельних людей середнього віку. Такий варіант буде набагато ближче молодим та креативним.

При роботі з клієнтами  в салоні краси “Адель” наші спеціалісти завжди враховують усі побажання, тому з легкістю створюємо індивідуальні запам’ятовуючі стилі.

Наша адреса: м. Тернопіль, вул. Руська 23. т. (0352) 52-38-85,+380673523318

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ