Педагогічні сили Тернополя консолідуються навколо Сергія Надала

0
366

nadal_0813_n2.ac2d3b8bd9f704f13541a60922fc27b1Нового імпульсу для консолідації усіх педагогічних сил Тернополя надало рішення міської влади реалізувати право про зростання тарифних розрядів працівників закладів та установ освіти… – це не цитата з якоїсь газети 30-річної давнини, як ви могли подумати. Це початок «слів вдячності», залишених на сайті Тернопільської міської ради Комунальним методичним центром науково-освітніх інновацій та моніторингу.

Там ще і продовження є. Центр висловлює вдячність за те, що вищу заробітну плату педпрацівники почнуть отримувати не з 1 вересня, а з 1 січня.

І ще там є закінчення: «Колектив Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій і моніторингу висловлює щиру вдячність особисто міському голові Сергію Надалу, начальнику управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ользі Похиляк за розуміння потреб освітян, їх ролі у громадському і соціокультурному житті міста».

Зрозуміло, що у складний час ледь не щоденного покращення, навіть маленьке збільшення заробітної плати викликає приємні емоції. Але для мене особисто від цих «слів вдячності» повіяло радянщиною. Так і читається між рядками: «Усе прогресивне людство, в єдиному пориві». І у фіналі – нам сонця не треба, нам партія світить…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ