Дмитро Підручний врятував честь Тернопільщини на Чемпіонаті світу

0
397
Дмитро Підручний

Вчора в австрійському Гохфільцені стартував Чемпіонат світу з біатлону. Першими на старт вийшли учасники змішаної естафети. Збірну України представляли Юлія Джима, Сергій Семенов і двоє тернополян – Олена Підгрушна і Дмитро Підручний.

Саме Олена і відкривала гонку. Виступ нашої землячки важко назвати вдалим. Після першої стрільби Підгрушна повернулася на трасу 22-ю. Їй довелося використати 2 додаткові патрони щоб закрити всі мішені. На трасі Олена трішки виправила ситуацію, відігравши дві позиції. Але і друга стрільба була невдалою – все ті ж 2 додаткові патрони і 18 місце. Естафету Підгрушна передала 16, відігравши «ногами» майже 10 секунд.

А ось Юлія Джима вже після першої стрільби вивела нашу команду на 9-те місце. А на фініші, завдяки її зусиллям, наші були вже 7-ми.

Нічого не змінилося і під час етапу Сергія Семенова. Все те ж 7-ме місце. Прийшов час Дмитра Підручного. Варто зауважити, що напередодні чемпіонату Дмитро перехворів, що не завадило йому виступити доволі успішно. Перша стрільба – без жодного промаху. І наша команда вже 5-та. На трасі Дмитро не дає змоги нікому себе випередити, але йому і не вдається нікого наздогнати – надто далеко відірвалися суперники. Ось в таких «комфортних» умовах він і провів другу половину гонки. На другій стрільбі Дмитро знову продемонстрував снайперські здібності, закривши усі мішені без додаткових патронів.

Таким чином у стартовій гонці наша команда зайняла 5-те місце. Не найгірший результат. Адже попереду такі сильні команди, як Німеччина, Франція, Росія і Італія.

Сьогодні на Чемпіонаті світу жіночий спринт. Тернопільщина знову буде представлена двома учасниками. На старт вийдуть Анастасія Меркушина і Олена Підгрушна. Побажаємо успіху нашим дівчатам.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ