У голови Тернопільської ОДА біцепси будуть, як у Шварценеггера

1
413

Barna-Stepan-Stepanovych-15045370Нехай і не одразу, але голова Тернопільської ОДА Степан Барна також наважився взяти участь у флешмобі #22PushUpChallenge.

Одягнутий у камуфляж, на свіжому повітрі, Степан Степанович на камеру вправно віджимався. Щоправда, чомусь не 22 рази, а цілих 24. Можливо у раж увійшов, а може в історика за освітою трішки проблеми з математикою.

Та що б там не було – перший чоловік області пообіцяв віджиматися протягом 22 днів по 22 рази. Коли голова ОДА закінчить цей курс, його формі фізичній позаздрить навіть екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер.

І це чудово. Чудово, що наші чиновники такі спортивні і піклуються про своє здоров’я.

Ще чудовіше, що цей флешмоб покликаний привернути увагу до теми ветеранів АТО і Збройних Сил України. Ось тільки, як на мене, голова ОДА міг би знайти й інші методи привертання уваги до наболілих проблем. Хоча на камеру віджатися навіть 24 рази замість 22-ох набагато легше, ніж зробити щось суттєве.

До слова, тернополянам вже також час придумувати якісь флешмоби, щоб привертати увагу до певних речей. Наприклад, присісти 22 рази, щоб керівництво області нарешті помітило найнижчі в Україні зарплати. Чи 22 рази підскочити на одній нозі, щоб вирішити наболілу проблему ГЕС на Дністрі.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ