Тернополяни задають запитання, на які важко буде відповісти міській раді

0
266

20140203180315Дивні речі відбуваються останніми днями у файному місті. Деякі тернополяни почали проявляти надмірну цікавість до певних питань, відповіді на які декому не дуже хочеться давати.

То просять опублікувати розрахунок вартості проїзду у громадському транспорті Тернополя. Про це сайт Про Те писав у публікації «Тернопільській міській раді доведеться дати відповідь на дуже складне запитання».

А ось Олег Ярославович Верес пішов ще далі. Він зареєстрував петицію, згідно з якою просить оприлюднити назви фірм, які отримують підряди від міської ради. Дуже хочеться авторові петиції довідатися, кому і за що міська влада виплачує бюджетні кошти.

Для цього навіть пропонує на сайті міської ради створити розділ – «Вони працюють для міста».

На жаль, поки що тернополяни не проявляють надмірної активності щодо підтримки цієї петиції. Станом на сьогодні підписалося всього 22 людини. А шкода. І справді, було б цікаво довідатися, кому, скільки і за що сплачують наші з вами гроші.

А якщо у цей розділ ще додати пункт «Нічого не роблять, але гроші отримали», буде значно цікавіше. Хто ще не забув так званий «сніговий апокаліпсис», зрозуміє про що йде мова.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ