Жінки, яких визнали найкрасивішими, шукають гроші для тернопільських сиріт

0
424

краса«Краса врятує світ» – цей вислів хлопці й дівчата нашого обласного центру сприйняли, як керівництво до дії. Вирішили відзначити Свято Закоханих по-особливому. З 23 січня до 23 лютого триває благодійний аукціон «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято». Три відомі переможниці конкурсів краси зголосилися піти на побачення, а зібрані кошти передати на потреби дітям-сиротам. Це – Віце-міс Україна 2015 Еліна Руденко, Міс Тернопіль 2016 Аліна Крамарчук і переможниця конкурсу краси в Казахстані Любов Конева.

– Краса – це всеохоплююче поняття. Його важко пояснити. – Говорить співорганізатор благодійного аукціону, заступник студентського мера Тернополя Анна Кархут. – Для кожного краса – це щось особисте, особливе. Також краса охоплює багато рис, які є в благодійності. Вони не можуть йти окремо. Краса не може існувати без ніжності, турботи. Кожен чоловік це оцінить. Кожна жінка дотримується певних ідеалів, а материнство й благодійність охоплюються. Кожен повинен відчувати в собі любов до дитини. Бо як кажуть: «Немає чужих дітей, є просто діти». Тому за рахунок аукціону ми хочемо допомогти просто дітям. Просто всім дітям.

Триватиме реєстрація до 13 лютого, а сам аукціон до 23 лютого і завершиться благодійним концертом. Кошти від придбаних квитків теж підуть на допомогу дітям-сиротам. Зібрати планують 20 тисяч гривень.

– Ми плануємо закуповувати для діток те, що їм буде необхідно. Розповідає ініціатор заходу Олександр Барзишен. – Тобто одяг, їжу, речі, яких не вистачає. А також подарунки, щоб діти відчували себе щасливими. Також є ідея, в одному із сиротинці Тернополя облаштувати кімнату для відпочинку, зробити там ремонт, купити все необхідне. Як ми її облаштуємо, буде залежати від суми, яку зберемо. Орієнтуємось приблизно на 20 тисяч. Але чим більша буде сума, тим більше вдасться зробити.

Кажуть, у світі є кілька речей, які люблять тишу – серед них благодійність. Проте, коли допомоги потребують діти, то клич потрібно робити на весь світ.

– Якщо брати конкретно наш випадок, то чим більше людей будуть знати про цей захід, тим більше ми зможемо назбирати коштів і зробити добру справу. – Каже співорганізатор аукціону побачень, голова ГО «Нове покоління Тернопільщини» Іван Янюк. – Тобто в цьому випадку гучність, вона є позитивною, бо сприяє покращенню благодійності. Інший випадок, коли людина разово має можливість пожертвувати якусь суму, але використовує благодійність для своєї користі. Наприклад публічна людина вкладає кошти в благодійність, щоб до неї потім позитивно ставились, то це важко назвати благодійністю. На мою думку, якщо людина хоче, щоб це було справді благодійністю – допоміг і не обов’язково про це розказувати.»

Приєднатися до благодійного аукціону, можна як учасник, глядач або ж співорганізатор. Для цього потрібно ввести у пошуковику «Виграй побачення з красунею» і долучитися до доброї справи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ