Під ще одним заступником міського голови Тернополя захиталося крісло

0
411

img_2978-1024x683На сьогоднішній сесії Тернопільської міської ради заплановано розглянути багато цікавих проектів рішень. Одне з них, яке не входить у порядок денний, буде запропоноване з голосу. Мова йде про ініціативу усунення з займаної посади начальника управління транспорту і зв’язку Ігоря Мединського. – пише Репортер.

Ігор Григорович побив «горшки» з депутатами профільної комісії з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку. Представники комісії «нарізали» чимало завдань головному транспортнику обласного центру, але більшість з них він пропустив поміж вух. Це дуже не сподобалося найбільш агресивним депутатам комісії і, очевидно, один з них підніматиме питання про усунення Мединського з посади.

Додамо, що «зуб» на Ігоря Григоровича мали і члени комісії, яка розбиралася в сніговому колапсі 12-13 листопада. За те, що Мединський не забезпечив виїзд на лінію маршрутних автобусів (а якщо ті й виїхали, то зробили це в більшості своїй у літніх шинах), комісія рекомендувала винести йому догану.

Зауважимо, що навіть за позитивного голосування по Ігорю Мединському депкорпусу, кінцеве рішення залишається за мером Сергієм Надалом. Останній навряд чи погодиться відправити у відставку свого вірного слугу, яким постійно затикає дірки.

Нагадаємо, Ігор Мединський керував даним управлінням за попереднього мера Романа Заставного. Згодом той його послав… в управління соцзахситу. Але після того, як місцевий осередок Народного Руху України, яким у Тернополі керує саме Ігор Мединський, підтримав Сергія Надала на мерських виборах 2010 року (як, до речі, і 2015-го), Сергій Віталійович повернув Мединського в транспортне управління, яке він незмінно очолює, незважаючи на велику кількість скандалів, з 2010 року.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ