Деякі тернопільські чиновники хворі на інфекцію самопіару

0
734
Фото з сайту Тернопільської міської ради
Фото з сайту Тернопільської міської ради

Зайшов на сайт Тернопільської міської ради. Просто ходити зараз вулицями файного міста не те щоб не комфортно, а навіть трішки небезпечно для здоров’я. А піти кудись таки хочеться. Ось і пішов.

А там інформація – 8 грудня міський голова Сергій Надал та Прем’єр-міністр Володимир Гройсман відкрили після реконструкції інфекційне відділення комунальної лікарні швидкої допомоги.

Саме у такому порядку – спочатку міський голова і десь там у закутку прем’єр-міністр. І це правильно. Володимир Борисович приїхав і поїхав, а Сергію Віталійовичу тут ще залишатися. Не будемо тут навіть порушувати питання чия посада вища. Порахуємо гроші. Місто виділило 4 мільйони гривень, уряд – 5,5. Але то дрібниці і не будемо на них зважати.

Пішов я ще й на сайт Тернопільської обласної ради. Там також є інформація з цього приводу. Але там сказано, що у відкритті взяв участь прем’єр-міністр спільно з керівниками області та міста. Ось так – з’ясувалося, що присутнім під час відкриття був не лише Сергій Віталійович, а й Степан Степанович і Віктор Вікторович.

До речі, виходячи з інформації на сайті міської ради, привітальне слово мав тільки Сергій Надал. Те, що слова не надали Володимиру Гройсману – також правильно. Він і так у Тернополі наговорив забагато зайвого. То похвалився, що Wi-fi у вінницьких тролейбусах включив задовго до тернопільських. То сказав, не подумавши, що у тій же Вінниці поміняв маршрутки-розвалюхи на комфортабельні автобуси.

Йому б можна було тут вказати, що у Тернополі бруківки по відношенню до однієї підошви вклали більше, ніж у тій же Вінниці, Парижі і Лондоні разом узятих. Але хто хоче конфліктувати з прем’єр міністром.

Але то все такі дрібниці. Хто там брав участь у відкритті, у якому порядку стрічку різали і кому, згідно з регламентом, виділили більше хвилин на промову. Мене от цікавить, чи запросили на відкриття хоча б когось з тих, хто брав участь у ремонті? З тих, хто штукатурив, фарбував, міняв вікна і комунікації. Чи поставили хоча б одного з тих, хто реально у цей ремонт вклав зусилля і руки перед колективом й сказали: подякуйте цій людині. От просто так – для сміху, взяли і запросили.

Кажете, навряд. І це також правильно. Тут кожному своє. Комусь – реальна робота, а комусь – піар.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ