Про емоційний інтелект говорили роботодавці Тернополя

0
188

klub6«Емоційний інтелект, як передумова успішної кар’єри». Такою була тема сьогоднішнього засідання Клубу бізнес-подій, що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості при Центрі підтримки підприємницьких ініціатив.

Учасниками заходу були представники  роботодавців м. Тернополя та заступник директора Тернопільського обласного центру зайнятості Олександра Островська.

Заняття провела тренер ТМЖК “Відродження нації” Оксана Шлюсар.

«Люди з високим рівнем емоційного інтелекту, як правило, відчувають здоровий емоційний баланс у мотивації, зосередженні уваги, самоконтролі, задоволеності собою, свободі, автономності, вдячності тощо», – зауважила тренер. – Уявімо робоче місце, де більшість працівників мають розвинений емоційний інтелект. У такому колективі поважають ідеї кожного, команди працюють з оптимальною віддачею, швидко долаються «камені спотикання», цінується єдність колективу, рішення приймаються більшістю, робота відповідним чином винагороджується, постійно розвивається потенціал працівників.

У всіх є емоційний потенціал. Конвертувати його в емоційний інтелект – це мистецтво, що дасть можливість заробляти більше, забезпечить визнання соціуму, любов і повагу інших людей».

Також представникам роботодавців було запропоновано визначити ті теми, які їм будуть цікаві на наступних засіданнях клубу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ