У Тернополі створювали фірму майбутнього

0
96

klub-biznes-podijУ Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбулось чергове засідання «Клубу бізнес-подій», що діє при центрі підтримки підприємницьких ініціатив. Цього разу вперше учасниками засідання були учні – десятикласники Тернопільської класичної гімназії.

Тема зустрічі: «Презентація Пункту європейської інформації. Професії майбутнього».

На засідання була запрошена куратор Пункту європейської інформації, завідувач відділу читального залу Тернопільської обласної бібліотеки для молоді Олена Кіз’якова. Вона розповіла про можливості навчання за кордоном, грандові програми навчання та способи перевірки рейтингу навчального закладу, поділилась корисними WEB-ресурсами для пошуку інформації на сайтах науково-дослідних установ, інститутів громадянського суспільства та медіа, поінформувала про діяльність Європейського Союзу та його цінності.

У другій частині засідання фахівець з профорієнтації МРЦЗ Аліна Грицаєнко запропонувала гімназистам інтерактивну гру ″Фірма майбутнього″. Десятикласники визначали напрямок діяльності фірми, придумували назву, визначали хто і ким буде працювати, що буде робити. Надалі кожна команда презентувала свою фірму, пропонувала послуги та розповідала про перспективи розвитку бізнесу.

Також учні із задоволенням прийняли пропозицію написати запитання до роботодавців, які завітають на наступне засідання Клубу, що відбудеться 27 жовтня, а відповіді із найцікавішими запитаннями будуть розміщені на Фейсбук-сторінці Тернопільського МРЦЗ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ