Тернопільщина такого успіху чекала 9 років

0
414

dianaП’ятнадцятирічна тернополянка Діана Ковалишин потрапила у сотню кращих танцюристів України в 9 сезоні популярного телешоу «Танцюють всі». Дівчина займається танцями із шести років. Саме тоді, 9 років тому, в Україні стартував популярний танцювальний конкурс, участь в якому стала для неї мрією. От тільки у попередніх сезонах продемонструвати свій талант могли лише повнолітні учасники. Цьогоріч таку умову зняли, тож Діана не проґавила свого шансу.

– Кожного року я дивилася і дуже хотіла потрапити на це шоу. – пригадує танцівниця. – Ще колись, я виграла гран-прі на крок до зірок і далі хотіла потрапити на це шоу. Так вийшло, що два попередні роки дозволили, щоб у шоу брали участь й діти. Музику я обирала сама, радилась з мамою, і тренувалася щодня. Інколи по 4 години підряд, аби не боятися на сцені, не думати про те, які наступні рухи. А щоб повністю показати свою душу.

Своє соло на відбірковому турі у Чернівцях дівчинка присвятила батьку Олегові, учаснику АТО та захиснику Донецького аеропорту.

– Добровольцем пішов на війну. – розповів тато Діани на шоу. – Воювали ми в Пісках, Водяному, Авдіївці. Нічого там не боявся. Тільки думав, як би скоріше повернутися до дружини, до доньки. Додому хотів.

Танцювала під пісню Океану Ельзи «Не твоя війна», та так, що зал їй аплодував. Судді вручили щасливий квиток у сотню кращих. І тепер попереду наступний етап конкурсу – боротьба за місце у двадцятці. Налаштована рішуче, хоча відчуває, буде непросто, бо суперники дуже сильні. Дівчину підтримують батьки.

– Вона давно про це мріяла і тато казав, то таке – пройде не пройде, а буде мати досвід. – каже мама Діани – Наталія Ковалишин. – І ми з цим поїхали. Дуже багато переживань було. Недоспали в дорозі. А воно, звичайно,  своє бере. Але стільки емоцій пережили. Воно того варте.

Окрім участі у конкурсі, танцівниця продовжує працювати з балетом «Нескорені духом». Зараз Діана Ковалишин готується до виступу в Польщі.

– Хочу пов’язати все своє життя з танцями, стати хореографом, – зділиться дівчина, – Можливо, танцювати в балеті, якщо вийде. У мене купа натхнення йти далі, добиватися чогось нового.

А ми надалі триматимемо кулаки за нашу землячку, яка боротиметься за вихід у 20-ку.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ