Корупціонер з Тернопільщини збагатив Панаму на 600 тисяч доларів

0
219

wss_0242-1У публікації «Панамський поліцейський допоміг заарештувати політика з Тернопільщини» сайт pro.te.ua повідомляв, що голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України часів Януковича, уродженця селища Мельниця-Подільська Борщівського району Владислава Каськіва заарештували у Панамі.

Нещодавно стало відомо, що останнього вересневого дня Владислав Володимирович залишив стіни панамської в’язниці. Задоволення знову опинитися на волі обійшлося йому у 600 тисяч доларів. Саме таку суму застави визначив для нього місцевий суддя.

Тепер у Каськова є півроку, щоб отримати політичний притулок у Панамі. А поки він очікує вирішення цього питання, українські правоохоронці думають чи варто арештовувати його майно, надбане за вкрадені в держави гроші.

Адже у нас так багато говорять про повернення коштів, які вкрав Янукович і його оточення. Для цього навіть створюють спеціальні органи, а коли доходить до справи, починають думати чи варто. Тут, як кажуть на Тернопільщині, язиком молоти, не мішки носити.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ