Футболісти ФК «Тернопіль» масово йдуть на лікарняний

0
151

matv6666-ac2d3b8bd9f704f13541a60922fc27b1Вчора, 29 вересня, тренери ФК «Тернопіль» відмінили ранкове заняття через боязнь захворювання футболістів на ГРВІ.

На ранкове тренування ФК «Тернопіль» здоровими прийшли всього шестеро гравців.

– Тернопільська область знаходиться на порозі епідемії грипу. Щоб не захворіли решта гравців, адже у місті прохолодна погода, було прийнято рішення не проводити ранкове тренування. У Святослава Шаповалова температура 38,8 градуса, Тараса Червонецього – 37,4, Ярослава Солонинка та Степана Клекота – 37,2. Окрім них у Тараса Кривого надрив бокової зв’язки коліна, Валерій Скидан через травму ноги вибув до завершення календарного року. Плюс Віталій Богданов через дискваліфікацію пропускає наступний поєдинок. На сьогодні ми в роздумах, як за таких умов, коли важко назбирати одинадцять здорових футболістів, їхати на календарну гру в Полтаву, – відзначив директор ФК «Тернопіль», тимчасово виконуючий обов’язки головного тренера Василь Матвійків.

Нагадаємо, матч 12-го туру між ФК «Полтава» та ФК «Тернопіль» запланований на суботу, 1 жовтня. – повідомляє офіційний сайт ФК «Тернопіль»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ