В Україні залишиться лише одне злочинне угрупування

0
122

20140701175327Днями керівник українського уряду Володимир Гройсман оголосив про початок «хрестового походу» проти бандитизму.

Володимир Борисович підкреслив, що він особисто і всі урядовці відчувають неприязнь до розбоїв, грабувань і рекету. Боротьба із злочинністю, рівень якої у країні постійно зростає, включає у себе два пункти.

Перший – відміна так званого «закону Савченко». Згідно з ними на волі опинилися тисячі небезпечних злочинців і потрібно зробити все, щоб вони повернулися на місце.

Другий – підняття престижу роботи у карному розшуку. Для цього уряд планує у наступному році виділити 330 мільйонів гривень для збільшення зарплат співробітникам силових структур.

– Криміналітет має отримати по зубах. – підкреслив Володимир Гройсман.

Це правильно. Давно уже варто почати боротьбу зі злочинністю у всіх її проявах. Хоча коли бачиш, як у нас перемагають корупцію, розумієш, що сказати і зробити – це дві різні речі.

Ще одне. Нас постійно грабують корупціонери, значна частина яких при владі. А тут ще й бандити розперезалися. Це трохи забагато для збідованого люду. Тому тепер, як у фільмі «Горець», повинен залишитися лише хтось один.

І уже в четвер стане відомо, чи з того щось вийде. Тому що саме у четвер Верховна рада мала б прийняти законопроекти, покликані посилити боротьбу з бандитизмом.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ