На Тернопільщині дітей викрадають серед білого дня

0
1149

666402Заради того, щоб повернути собі 4 річну доньку, яка проживала з матір’ю у селі Мирове Шумського району, що на Тернопільщині, чоловік приїхав аж з Кривого рогу. Раніше подружжя жило на Дніпропетровщині. Та після розлучення колишня дружина з донькою повернулася до матері.

Батько з таким перебігом подій миритися не захотів. Але не придумав нічого кращого, як повертати дитину, порушуючи закон. Робити це вирішив не сам – прихопив з собою двох спільників і старшу 14 річну доньку. Саме вона і вивела з хати сестру, поки батько переконував колишню тещу віддати дитину без зайвих проблем. Та не погодилася і отримала в обличчя струмінь з газового балончика.

Далі зловмисники сіли у «Жигулі» і кинулися навтьоки. Перешкодити їм намагався дядько дитини, який і повідомив правоохоронців.

Погоня відбувалася у кращих традиціях пригодницького жанру – вузькі сільські вулички, польові дороги і нарешті траса. Затримали викрадачів аж у сусідній Хмельницькій області. Обох дівчаток повернули до матері, а проти чоловіків відкрили кримінальне провадження і то не за однією статтею.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ