Для ФК «Тернопіль» поразка – звична справа

0
143

images282Вчора у матчі 6-го туру Першої ліги ФК «Тернопіль» знову програв. Краматорський «Авангард», як і тернополяни, до цієї гри не мав у своєму активі жодної перемоги. І ось «погостювати» до них приїхали тернопільські «муніципали». Гості виявилися досить щедрими і подарували господарям омріяні три очки.

У першому таймі гравці ФК «Тернопіль» ще сяк-так захищали свої ворота і навіть інколи загрожували чужим. А ось у другому «провалилися» обидва фланги оборони. Спочатку – лівий, а потім і правий.

Перша гольова атака господарів розпочалася із зони, за яку мав би відповідати Юрій Соколовський. Але не «відповів». І Дмитро Ульянов відкрив рахунок. Сталося це на 54-й хвилині. А за кілька хвилин до фінального свистка помилився Владислав Гевлич і Дмитро Швець практично «розстріляв» тернопільські ворота.

6 турів, одна нічия, різниця – 4 забитих, 15 пропущених. Таким видався старт цього сезону для ФК «Тернопіль». Наступна гра з чернігівською «Десною», яка займає 5 місце у турнірній таблиці. Чи вдасться тернополянам нарешті перемогти? Хочеться сподіватися, що так.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ