Дружина екс-голови Тернопільської облради виборола срібло чемпіонату світу

0
707

munwn_IqWxgЧемпіонат світу з літнього біатлону стартував сьогодні в Естонії. І вже у перший день змагань скарбничка збірної України поповнилася двома медалями. Причому одного ґатунку. Варто відмітити, що до їх здобуття багато зусиль доклали саме вихованці тернопільського біатлону. Хоча не обійшлося і без ложки дьогтю…

Першими стартували змішана естафета серед юніорів. Наші, на жаль, стали лише другими, трішки поступившись чехам. Приємно, що срібну медаль здобула і тернополянка Анастасія Меркушина.

Дорослі ж українці також не спромоглися втримати золото. У цій гонці просто чудово виступила «слабка» половина команди у складі Юлії Джими і нашої Олени Підгрушної. Дівчата використали всього 2 додаткових патрони – кожна по одному. А ось чоловіки підвели. На жаль, тут також «відзначився» тернополянин. Сергій Семенов заробив 2 додаткових кола, а наш Дмитро Підручний лише одне. Оскільки біг він на завершальному етапі, то саме його промах і став фатальним. На найвищий щабель п’єдесталу піднялася збірна Фінляндії.

Що цікаво, наші юніори з одним штрафним колом обійшли на фініші саме команду Фінляндії, яка стріляла набагато влучніше.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ