У Тернополі намагаються вийти на зв’язок з інопланетянами? (фото)

0
362

IMG_8299Сьогодні мало знайдеться людей, спроможних уявити своє життя без мобільного телефону. І не дивно. Адже мобілка давно перестала бути просто засобом комунікації. Сьогодні це і фотоапарат, і відеокамера, і плеєр, і бібліотека, і домашній кінотеатр, і можливість будь-де і будь-коли вийти в інтернет.

IMG_8303Сьогодні точаться суперечки наскільки насправді небезпечний для здоров’я людини мобільний зв’язок. Але навряд чи вони суттєво вплинуть на користувачів телефонів. Якщо навіть доведуть, що мобілки викликають безліч хвороб, відмовляться від них лише одиниці. Скільки вже років лікарі переконують, що паління небезпечне? А все одно знаходяться «відчайдухи», які кладуть здоров’я на вівтар Тютюну. А мобільна залежність набагато сильніша від тютюнової.

Масове користування мобільним зв’язком крім того призводить до ще однієї речі, на яку ми практично не звертаємо уваги. Мова йде про зміну навколишнього ландшафту. Заклопотані ми рідко дивимося вгору і не помічаємо тієї безлічі антен та інших технічних засобів, які «окупували» найвищі точки міста.

Ось у Тернополі на вулиці Лесі Українки стоять дві труби. Колись через них місцева котельня випускала в атмосферу зайву пару, а сьогодні вони швидше нагадують персонажів з фантастичного фільму.

Коли дивишся на них, ловиш себе на думці, а чи не відкрили десь у Тернополі філіал НАСА – американського Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору. Хоча ні, навряд. А може у файному місці з’явилася якась підпільна уфологічна організація? І надсилають з цих труб кудись у Всесвіт щодня сигнали: «Агов, гуманоїди, на зв’язку файне місто, скажіть щось. Агов, гуманоїди»…

IMG_8302

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ