За ким сумує жінка на фасаді тернопільського університету? (фото)

0
388

IMG_4744У файному місті, а місцями, навіть дуже файному на фасаді одного з корпусів економічного університету сидить оголена жінка.

Тільки не варто все залишати і бігти на неї дивитися. Повірте, навіть якщо ви будете йти досить повільним кроком, все одно встигнете. Тому, що дама ця, яка виставила на загальний огляд ледь не всі свої принади, зроблена з каменю.

Зізнаюся відверто – живу у цьому місті давно, але красу оту помітив лишень днями. Тому не знаю, скільки вже часу сидить вона ось так, спостерігаючи за перехожими і сподіваючись, що хтось таки її помітить.

IMG_4748На жаль, зараз вакації, тому не вдалося з’ясувати у студентів чи не заважає їм гризти граніт науки і не відволікає від думок про розумне, добре і вічне таке сусідство?

Якщо ж пройти ще кілька кроків, то можна зрозуміти усю повноту драми цієї дами. Мало того, що вона одягнути не має що і сидить то під проміннями пекучого сонця, то під дощами-зливами та мерзне узимку, так тут же іще зовсім поруч чоловік, також не зовсім одягнутий. Але разом їм не бути ніколи. Тому що з каменю…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ