Як довжина жіночих шортів шкодить тернополянам?

0
459

Володимир ГевкоДовжина жіночих шортів цього літа наробила багато шкоди, згадаєте моє слово. Рівень креативу в журналістиці, мистецтві і рекламі найближчими роками впаде і дуже сильно.
Еволюційно чоловічий мозок потребує рівняння з невідомим, і чим більше невідомих у рівнянні – тим краще розвивається чоловічий мозок.

Дивлячись на темну печеру, ми уявляли там шаблезубого тигра або печерного ведмедя і виживали. Спостерігаючи за траєкторією польоту птаха, ми уявно продовжували її і стріляли з лука туди, де птах опиниться за секунду після пострілу.

А куди, перепрошую, стріляти з лука при такі довжині шортів? Що має домальовувати фантазія, коли більша половина сідниць ніжиться під сонцем? Який у неї поперек? Бо тепер в моді високі талії. Таке враження, що шорти-бедровки з минулих сезонів просто підтягнули вгору аж під груди, як капронки взимку під светра і знизу тепер трошки бракує. Коли в “Дано:” окрім параметрів вже прописано розв’язок і ти стоїш, заціпенілий, з крейдою коло дошки і не розумієш, нащо ти тут.

Нині усі пишуть про освітню реформу і спрощення навчальної програми – але не настільки ж? Коли із сідниць двох дівчат в літніх шортах візуально можна без особливих проблем скласти одну цілу круглу дупу.

Коко Шанель, здається,  казала, що правильно одягнена жінка має почуватись голою. А в нас тут голі почуваються одягненими, чорт забирай!
Можна тільки уявити емоції осоловілого підлітка серед отих всіх половинок і третинок. Є ж якась гуманність і Женевська конвенція про поводження із полоненими! Чи як?

Володимир ГЕВКО

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ