Односельці голови ОДА збудують тенісний корт у Тернополі?

0
612

Найближчим часом у Тернополі планують збудувати 3 тенісні корти. Два – у парку «Топільче» і ще один у парку Національного відродження.

Якщо з першим варіантом запитань практично не виникає – у тому парку є місце, де корти можна будувати без шкоди для зелених насаджень. А як же бути з парком Національного відродження? Абсурдність ситуації у тому, що донедавна там був корт. Але його переобладнали на майданчик для міні-футболу. І ось тепер хтось вирішив, що без тенісу у цьому місці – ніяк.

Ну і нехай. А все ж таки, де його будувати? Як на мене є лише одне місце – поруч з атракціонами. Той шмат парку і так вже активно освоює церква. Ще трохи – від нього мало що залишиться. То хай вже там люди займаються спортом.

Але цікаве трохи інше. Донедавна там комусь дуже хотілося бачити цілий готельний комплекс. Не склалося. Не без спротиву громади. Тепер вирішили зайти з іншого боку? Хто буде сперечатися, що спорт – це добре і що справа ця потрібна.

А тепер ще один бік цієї тенісної медалі. Тендер на будівництво виграла фірма ПП «Дружбанафтопродукт». Хто така, чому нічого про неї не відаю?

ПП «Дружбанафтопродукт» – гуртова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Дивно, чи не так? Дивно, що фірма, яка торгує паливом бере участь у конкурсі на будівництво спортивних споруд. Ще дивніше – вона у ньому перемагає.

А може насправді нічого дивного? Адже зареєстроване це приватне підприємство у селі Нагірянка Чортківського району. Якщо хто не в курсі – село це славетне тим, що дало нашій області народного депутата Олега Барну і його брата Степана, сьогодні голову ОДА.

У цьому місці з мого боку жодних натяків. Лише констатація факту. Односельці Барнів повинні вкласти 8 мільйонів гривень у цей проект, натомість на 20 років отримають в оренду земельну ділянку в одному з парків міста.

А ось, що з’явиться з часом у тому місці – тенісний корт, готельний комплекс чи нафтова вишка, побачимо дуже скоро.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ