Офісна вбиральня у Тернополі таки буде

1
550

Its+the+lusers+that+post+content+tho+this+_e24dc4b4cae6a7c422baf87251bfa58dДиво сучасної архітектури – вбиральня з надбудованими офісними приміщеннями у Тернополі таки буде.

20 липня наша міська рада перерахувала аванс фірмі ПП “К енд К” у сумі трохи більше 380 тисяч. Гроші заплатили саме за виконання будівельних робіт з реконструкції підвального приміщення громадської вбиральні з надбудованими офісними приміщеннями.

ПП “К енд К” – львівська фірма, яка спеціалізується на архітектурно-конструкторських роботах і дизайні інтер’єрів будь-якої складності.

А щоб львів’яни чогось там не наплутали і не поміняли місцями виходок і офіси, наша ж міська рада заплатила ще 6486 гривень державному науково-дослідному та проектно-вишукувальному інституту “НДІпроектреконструкція” за здійснення авторського нагляду за об’єктом реконструкції вбиральні.

Коли саме планують відкрити новинку, поки що не відомо. У нас прийнято робити це до якогось дня. До Дня міста навряд чи встигнуть. Так що доведеться трошки потерпіти і офісним працівникам, і тим, хто буде під ними.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ