У Тернополі шукають комерційного директора

0
264

арсенШукаючи претендентів на вільні робочі місця, центри зайнятості організовують презентації роботодавців. Безробітні безпосередньо можуть зустрітися із роботодавцем і з’ясувати питання працевлаштування, а для представників підприємств – можливість ознайомити безробітних з  виробництвом, провести співбесіди, підібрати персонал.

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості презентували ПП “ТПК Арсен” (м. Рівне). Підприємство 15 років розвивається на ринку товарів та послуг в Україні. Про це розповіла менеджер з персоналу Світлана Лебедюк. За цей час по Західній Україні відкрили 14 філій, набули досвіду щодо реалізації широкого спектру запчастин до комбайнів Claas, John Deere, Fortschitt, New Holland, СК-5 “Нива”, Дон, тракторів МТЗ, ЮМЗ, Т-16, Т-25, Т-40, К-700 та інших механізмів. У зв’язку із розширенням представництва підприємству потрібні комерційний директор, менеджер зі збуту, бухгалтер.

Світлана Лебедюк поінформувала про специфіку діяльності ПП “ТПК Арсен”, перспективи його розвитку, умови праці та рівень заробітної плати, соціальні гарантії, про вимоги до майбутніх працівників, запросила відвідати “ТПК Арсен”.

По завершенні заходу представник роботодавця і фахівець центру зайнятості обговорили деталі співпраці добору необхідних кадрів, професійного навчання та стажування безробітних, – йдеться у повідомленні начальника відділу взаємодії з роботодавцями ТМРЦЗ Лариси Дмитренко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ