Що, крім житла, можуть заповідати тернополяни?

0
218

169292_5497ace2b09265497ace2b095dПрийнято у нас щось залишати своїм нащадкам. Хтось заповідає квартиру чи будиночок, хтось – кілька сотих городу, хтось – автомобіль або хоча б велосипед, хтось – родинне срібло чи прикраси із золота. Кому вже дуже не пощастило зі статками,  може залишити по собі хіба хороші спогади.

Але з розвитком Інтернету і особливо соціальних мереж з’явилася можливість вписати у заповіт ще й свій акаунт у Фейсбуці.

Донедавна користувачі цієї соціалки скаржилися, що після смерті людини її сторінку практично неможливо видалити. Для цього потрібно було надсилати до Фейсбуку спеціальний запит з копією документів, які підтверджували смерть власника акаунта.

Тепер же цієї «бюрократії» можна уникнути, якщо ще з-за життя вказати, хто розпоряджатимкть вашим акаунтом, коли вас не стане.

Спадкоємець не отримає повного доступу до сторінки. Він не зможе видаляти старі повідомлення і фотографії, але матиме змогу написати від вашого імені слова прощання з друзями і близькими, а також обновити ваше фото і, навіть, добавляти нових друзів. Остання функція – саме те, без чого обійтися майже не можливо.

Так що, шановні тернополяни, якщо більше нема що заповідати, можна заповісти вашу сторінку у Фейсбуці. Перейшовши до вкладки «Налаштування», обрати у ній «Налаштування безпеки».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ