Що заспіває Степан Барна прем’єр-міністрові?

0
291
- Степановичі, тільки без рук...
– Степановичі, тільки без рук…

Топ-новиною сьогоднішнього дня чи не усіх тернопільських засобів масової інформації став можливий приїзд 8 липня самого прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Зрозуміло, що приїде він не сам, а з охороною. Тому що Тернопільщина зустрічатиме його хлібом-сіллю і привабливою посмішкою Степана Барни. А як у родині Барнів люблять прем’єр-міністрів – нікому нагадувати не варто.

Але Степан Степанович поки що поводить себе досить стримано і навіть видав розпорядження підлатати усі дороги, якими повезуть по справах Володимира Борисовича.

А ще подейкують, що Степан Степанович якщо і буде усміхатися, то крізь зуби. Бо Володимир Борисович їде не просто так, а везе наказ про звільнення голови тернопільської ОДА. За що? А хто ж його знає. Тут, як кажуть була б людина, а за що – завжди знайдуть.

Є ще версія, що Гройсман нікого звільняти не буде, а відвідавши кілька успішних підприємств, потисне руку першому чоловікові області і подякує йому за великий внесок у розбудову, побудову, розвиток і чим вони там ще звикли хизуватися.

Якщо Володимир Борисович і справді відвідає Тернопільщину, то ситуація у Степана Степановича буде як у спартанців – або зі щитом, або на щиті.

Подейкують, що літак прем’єра приземлиться на тернопільському летовищі. А там якраз другий день уже на повну фестивалитиме «Файне місто». Як розминуться літак і учасники фестивалю – ще не знає ніхто.

Згідно ж з останнім «подейкують» –  Гройсман летить насправді не до Барни, сто років той йому потрібен, а щоб потрапити на виступ своїх улюблених виконавців, вінницького гурту «SPACE OF VARIATIONS».

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ